Cine suntem

XlISJZC

ICS AGENCY, solutia pentru o cariera de success!

Despre oameni, oameni, oameni

ICS este o companie de leasing de personal acreditată de Ministerul Muncii cu experienta în recrutare si plasare a lucrătorilor în interiorul țării și în străinătate.

Ne pasa de oameni și rolul muncii în viața lor, ajutându-i să își dezvolte carierele lor prin planificare, munca, coaching si training.

Scopul nostru este de a inspira angajații și organizațiile spre a lucra mai eficient și eficace și de a crea o mai mare putere de alegere în domeniul muncii, în beneficiul tuturor părților implicate. Vrem să ajutăm angajații să își găsească locul de muncă pentru care sunt cei mai pregătiți și să ajutăm angajatorii să găsească acei candidați ce se potrivesc în cadrul organizației lor. Prin găsirea unui echilibru adecvat între nevoile angajatorului și dorințele salariaților, vom aduce cererea și oferta mai aproape.

Noi respectăm oamenii ca indivizi aparte, le oferim încrederea, susținerea necesară și îi învățăm să își atingă obiectivele în muncă și în viață. ICS Agency colaborează cu un număr mare de companii partenere prin externalizarea departamentului de resurse umane, oferind servicii de consultanță, precum și prin căutarea și plasarea forței de muncă.

Privind spre nevoile partenerilor nostri împărtășim cunoștințele noastre, experiența și resursele noastre, astfel încât toată lumea înțelege ce este important acum și ceea se va schimba în lumea HR-ului.

Candidații se pot baza pe serviciile noastre de consiliere și orientare în carieră, dar, de asemenea, îi învățăm să se autoevalueze în mod obiectiv.
Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți CV-ul la ICS Agency și vă vom spune ce cariera ti se potriveste cel mai bine.

Rapid

Raspundem rapid nevoilor companiei.

PROCES DE ANALIZA

TEMEINICA SI IN PROFUNZIME

Relatii

ANGAJATOR/ ANGAJATOR Excelente