Recenzii de la clientii ICS Agency:

ICS Agency mi-a oferit sansa de a imi gasi un loc de munca unde experienta anterioara nu era necesara, astfel pot sa imi incep drumul pe piata muncii si sa capat experienta.

Maria Chebaru

Imi doream sa urmez o cariera in IT, insa nu stiam de unde sa incep. Cu ajutorul celor de la agentie am inteles ca IT-ul are mai multe ramuri si ca in functie de abilitatile si interesele mele ar trebui sa ma specializez pe una dintre ele. Odata aceasta alegere facuta, gasirea unui loc de munca potrivit a ramas in sarcina lor si in mai putin de 2 saptamani am avut primul interviu.

Radu Popescu

Desi aveam o experienta indelungata in vanzari, majoritatea companiilor doreau sa imi incep activitatea de la un nivel entry-level. Cu ajutorul ICS Agency am reusit sa obtin o pozitie de management in vanzari, angajatorul recomandat de acestia oferindu-mi oportunitatea de a imi demonstra experienta anterioara si a conduce o echipa de vanzari.

Beatrice Andone

Odata cu terminarea unei facultati cu specializare in stiintele comunicarii, am intampinat dificultati in a imi gasi un job in cadrul caruia sa pot aplica teoria invatata in facultate. Cei de la agentie mi-au observant cu usurinta abilitatile de comunicare avansate si m-au orientat catre un job ce implica interactiune permanenta cu clientii. Aici pot perfectiona cunstiintele in stiintele comunicarii si sa tintesc catre o pozitie superioara odata ce voi capata experienta necesara.

Victor Dobre

In timpul facultatii este destul de greu sa gasesti un job part-time care sa se impace cu programul de studio. Cu ajutorul ICS, am reusit sa gasesc un job part-time care sa imi ofere timp si pentru studii, pe langa activitatea profesionala unde am posibilitatea de a trece pe un program full-time odata cu terminarea studiilor.

Angela Marinescu

Trimiteti-ne cateva cuvinte despre experienta voastra cu ICS Agency:

Nume & Prenume

Adresa e-mail

Mesaj